KOTI         PALVELUT         TRAILERI         SÄÄNNÖT         YHTEYS

(placeholder)

Uddis Marin

on veneiden kausisäilytykseen ja laituripaikkojen vuokraukseen erikoistunut yritys Kemiönsaaren länsipuolella Saaristomeren portilla. Marinamme sijaitsee penteisessä suojaisessa lahdessa Uddiksessa, josta on hyvä vesiyhteys saaristomerelle. Pienvenesatamassa on eri kokoisia laituripaikkoja 90 kpl. 

Tarjoamme myös veneiden talvisäilytystä hallissa ja toteutamme veneiden kausihuollot, sekä veneiden nostot ja vesille laskut.

Laiturit

Venesatama on hyvin suojassa kaikilta ilmansuunnilta, eikä suurta aallokkoa pääse syntymään kovillakaan myrskyillä. Satama on siisti sekä hyvin hoidettu ja sinne tulee helppo väylä. Laiturit ovat tukevia betoniponttoni- laitureita ja niissä on aisa ja kävelysilta- paikkoja.

Historia

Laituripaikkojen vuokrauksen Uddiksessa aloitti Evert Gustafsson -70 luvulla. Nyt venesataman toimintaa harjoittaa veljenpoika Leif Gustafsson laajentaen toimintaa huoltopalveluihin ja veneiden talvisäilytyshalliin ja lisäten laituripaikkojen lukumäärää. Paikkana Uddis on mitä ihanteellisin suoraan saaristomeren portilla. Uddis löytyykin alueella seilanneiden reittilaivojen vanhoista aikatauluista. Hyvä väylä ja lähellä kulkeva veneilyn runkoväylä tarjoavat hyvän paikan veneelle.